jueves, julio 05, 2012

Transpyr 2012 (Ainsa - Jaca)

Al comparar aquesta etapa amb les anteriors, tens la sensació que será de transició... pero s'ha d'acabar! i la veritat, es que tot el cos et demana descans. El que el primer dia ho fas sobrat ara ho fas amb moooolta calma! Això sí, sempre surts amb la mateixa iluxió i ganes d'aventura!
La cama continua molt tocada. Això ja no tindrá solució fins que tot acabi. L'objectiu diari es que no empitxori o simplement, aguanti. Així que part de l'èxit de cada etapa els hi dec a les fisioterapeutes que fan un dur treball al finalitzar cada jornada. Avui he aguantat sense molesties els primers trenta km, una zona molt rodadora suau, pero a la que hem hagut de començar a pujar el dolor s'ha intensificat i hem hagut de baixar el ritme, que avui tothom anava molt rapid!
Tot el món, qui més o qui menys té problemes físics a aquestes alçades. Alguns dels equips amb qui hem coincidit están pensant en la retirada... i es que ja portem 41h 23min. sobre de la bici en 5 díes. Això sí, per un dels millors paisatges del món!
La baixada final ha esta molt pedragosa. Un esforç enorme pels braços que han hagut d'aguantar l'enorme vibració de la bici. I sinó, mireu com ens han fet la foto els companys...
Per cert, aquestes últimes etapes incrementem la familia! S'uneix a l'equip un participant que ha quedat orfe per l'abandonament dels seus companys. Per seguretat, no pot continuar sol, o sigui que el farem seguir el nostre ritme. Avui per mala sort, ha punjat a 5km de la meta, novatada! Això ens ha retrassat uns 15 minuts, pero bé... No anem a lluitar per cap posició i no mirem temps, però tenim alguns equips a tocar, veurem com es comporta la cama, si podem pujar el ritme o conformar-me en arribar. Demà serà un dia molt complicat. S'esperen pluges intenses i no sabem que passarà. #Mario

1 comentario: