martes, julio 03, 2012

Transpyr 2012 (Pont de Suert - Ainsa)

Etapa preciosa! Divertida i a la vegada plena de records de la pasada edició, on havia de parar a cada volta per treure tot el que tenia a l'estomag. Primera meitat de la Transpyr al sac. I no ha estat fàcil. El cansament comença a notar-se i malgrat estiguem disfrutant molt i l'equip Retto està cada vegada més compenetrar, les molèsties físiques comencen a notar-se, pero la moral està molt alta!
Tres ports de muntanya que ens han portat a través del Turbón i la Peña Montañesa per uns paratges increibles, amb corriols molt tècnics on hem hagut de posar el peu a terra pels precipicis que els vorajaven! No cal anar al límit! ja,ja...
Els últims 30km s'han fet eterns. Crec que més per les ganes de veure la fisio que per res més! El poble d'Ainsa, preciós. De moment tot perfecte. Això sí, ahir vam haver de canviar les pastilles de frens a les 9 de la nit a correcuita! ja no em quedava res! Avui hagués frenat amb les dents al terra!
Avui s'han deixat d'històries i m'han colocat un tape com Déu mana. Fredor i un antiinflamatori per intentar aguantar l'etapa de demà. En principi una jornada de recuperació... ja ho veurem!
-

1 comentario:

  1. Ja has superat el "pas de ecuador", cada cop el Atlantic està més a prop, i la moral a tope malgrat les molesties per fatiga acumulada.
    Lluís

    ResponderEliminar