lunes, julio 09, 2012

Finishers Transpyr 2012!!!!

Per fi a l'horitzó veiem la platja de la Concha! Ja sóc Finisher! Amb el Xavi em acabat sense grans problemes i amb un temps força bo malgrat les lesions l'aventura que ens ha portat a creuar tot el pirineu. S'ha acabat el patiment pero també la diversió!
Etapa i sortida molt emotiva per mi. També amb molts nervis. Avui no pot fallar res. L'any passat també vaig arribar a Donosti, però sabent que no rebria la satisfacció de ser finalista per culpa de la insolació. Avui, després de la crono, amb el temps parat, ja no notava les tendinitis als dos tendons d'Aquiles, ni la petita rotura fibrilar a la cama. Després de les barcasses, ja era finisher! Amb el Xavi ho hem aconseguit com equip Retto. Ja podem pensar en el següent repte!
Malgrat fos la última etapa, havíem d'estar molt concentrats. Tornaven a ser molt kilómetres amb pujades y trams tècnics, però amb un cansament acumulat de moltíssimes hores en bici, així que qualsevol descuit pot acabar amb el somni. Sense anar més lluny avui em trobat varies persones amb problemes tècnics a la bici a 10 i 5 km de l'arribada... i s'ha d'arribar! La Transpyr no et deixa ni un moment per respirar!
Agrair-vos de tot cor el suport rebut per Facebook, pels vostres comentaris i per seguir la nostra aventura dia a dia! Animeu-vos i cumpliu els vostres reptes! Finisssherrrs!!!

7 comentarios:

  1. Moltes felicitats Mario!! aquest cop sí, has completat el repte de principi a fi!

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona Mario, aquest any si i amb problemes per donar-li el toc épic.

    ResponderEliminar
  3. Gràcies companys. La veritat es que aquest any l'he pogut fer i disfrutar quasi al 100%. Nomes el primer dia que els últims kms. amb la calor es van fer durs, i els últims dies que vaig tenir el dolor al cuadriceps, peró molt content!

    ResponderEliminar
  4. Una més al sac! 8 dies de pur MTB. Enhorabona. Lluís

    ResponderEliminar
  5. Ha sigut un plaer poder rodar unes estones amb vosaltres, http://alexsullastres.blogspot.com.es/ ha sigut una molt bona experiència amb moments de tot, però nomès el fet de ser FINISHER compensa tot l'esforç.
    Fins la propera

    ResponderEliminar
  6. Hola Mario soc el Xavi S. Moltisimes Felicitats i a per la propera.

    ResponderEliminar
  7. Gracies Lluis, Xavi.. ara toca descansar! La propera ja veurem..
    Alex, segur que coincidim en algun altre!

    ResponderEliminar