lunes, julio 02, 2012

Transpyr 2012 La Seu - Pont de Suert

En aquesta etapa fa un any estava per terra. Portava dos dies sense poder digerir res sólid i ja no m'aguantava. Avui puc dir que m'he divertit moltíssim. Hem quedat força per endavant a un ritme molt bo. 29 de 100 aprox. Estic molt content.
El Xavi segueix a un ritme molt bo, no hi ha hagut caigudes, podem menjar en els avituallaments sense problemes, el cul aguanta i millorem el ritme! que més podem demanar? ... a part d'aquests paisatges!
La etapa ha començat molt pesada amb la pujada per carretera llarguíssima, pero després ha estat molt divertida, amb corriols tècnics que la organització ha modificat i afegit aquest any. Comencen els abandonaments per desfalliment, que castiguen els que han volgut forçar la máquina en els primers compasos, i és que encara queda molt fins arribar a Donosti. Hem de guardar el físic.
De fet, en els últims kilómetres he sentit punjades al musle, he afluixat i ara recuperaré amb el fisio i el llit de l'hotel. En total 128km de fortes pujades i baixades que m'han fet molt feliç! Demà altres 100 que ens portaran el Retto Team fins a Ainsa! Ja queda menys!

1 comentario:

  1. Mario, Disfruta de la travessa. Aquest any sí que ho aconseguiràs. Gràcies per la crònica. Never look back, Lluís

    ResponderEliminar