viernes, julio 06, 2012

Transpyr 2012 (Jaca - Isaba)

A les 5 de la matinada la tormenta ens ha despertat a tots, així, l'únic que podies fer era dormir pensant en com arribaríem a Isaba! A l'acabar l'esmorzar, just abans de la habitual sortida a les 8 a tornat a ennegrir. S'ha posposat fins que a les 8:40, go! La etapa, una de les més tècniques de la Transpyr ha quedat impracticable. Molt de fang a tot arreu, sencillament no es podia rodar! L'organització ens ha portat per unes pistes asfaltades durant alguns trams, i cada vegada que tornavem per pistes de terra rodar es tornava imposible. La roda ni es movia, i malgrat la netegessis anava agafant volum i semblava un donut!
Curiosament la cama m'ha respectat en aquests primers trams, però petarà, portem 4 hores i només hem fet 35km. Això sí que és practicar BTT als Pirineus! No podia faltar un día així. Les pujades de terra pronunciades acaben totes amb la bici a l'hombro. El fang es fica per tot arreu i molts pateixen averies, canvis, desviadors... etc. Nosaltres hem salvat la mecànica, pero d'aixecar la bici al coll, ningú se n'ha salvat!
Les baixades es compliquen, les pedres rellisquen molt i em tiren al terra, pero tan a poc a poc que no ha estat res. La recompensa, pensar que Isaba està al final, y que avui ja queda una etapa menys!
#Mario

1 comentario:

  1. Vinga! molt ànims... el físic castigat, però la moral "a tope". Demà us banyareu al Atlantic. Lluís

    ResponderEliminar