lunes, julio 27, 2009

26/7/2009
Cardona-Solsona-LLadurs-Embassament de Sant Ponç-Cardona

Avui, abans de tot em toca crítica personal i es que les últimes cròniques no tenen ni una sola foto!!! No vull buscar excuses, que si amb el mòbil no surten tan be, que tinc la càmera a la butxaca i costa de treure.. res d'excuses. La pròxima sortida he de fer alguna foto.

Be quedem a les 7:00 (quina son!!) per intentar no agafar les hores amb mes sol i arribar una mica mes d'hora, però sembla missió impossible. A la sortida erem el Manel Migueles, el Gatget, el Joan Rovira, el Wench i jo mateix. Havia de venir el David i el Oscar però no van aparèixer.

El dia comença fresquet i sortim direcció a l'embassament de Sant Ponç per arribar cap a Solsona i primera parada una mica d'hora per esmorçar a la Mare de la Font de Solsona. Ja pels senders que et deixen al restaurant ens trobem a un noi fent footing que quan ens veu de lluny es gira per mirar-nos i apartar-se i el pobre se'n va a terra com en un programa d'aquests de "vídeos de primera", la caiguda no va acabar amb lessió. Un cop ben esmorçats (alguns amb un plat amb ous ferrats, bacó, xoriço..) anem pujant direcció a Lladurs. Al principi es una pista que va pujant suaument, però en un creuament agafem un corriol de pujada que s'acaba transformant amb trialera impossible de pujar. Carreguem la bici uns metres fins conectar amb un altre pista que ja ens deixa a LLadurs. Per aquí el Wench punxa i parem a reparar. D'aquí agafem un camí tot de baixada que ens porta fins a la carretera de la Llosa del Cavall a Solsona. Aquí després de veure com passaven les motos a tota castanya fent carreres i jugant-nos la vida fem uns metres d'asfalt per agafar un altre camí que ens baixa fins al riu Cardener. S'ha de travessar i porta mig metre d'aigua. així que ens mullem una mica, però tampoc importa i ens refresquem. Només travessar lo, una pujada com una paret plena de pedres que fa que excepte el Joan que es un crack, els demés tinguéssim que pujar un tros a peu.
Continuem el camí, i el Wench te problemes amb el canvi, el cable està ben pelat i s'agafa just per un fil.. decideix continuar uns kilòmetres però s'acaba trencant el cable i ens veiem obligats a deixar el canvi fixe en un dels pinyons del mig i continuem el camí. Parem al Bar del Molí del Pont perquè la calor comença a ser insoportable i necessitem aigua (i unes clares que també van caure de sant Hilari..) agafem el camí que voreja l'embassament de Sant Ponç i ja direcció a Cardona.

La ruta no es molt dura, però la suma de kilòmetres a un ritme a vegades important i la calor la van fer 'intensa'.

Finalment:
76 Kms , 1.400 desnivell +
(tant llevarse d'hora per arribar igualment a les 14:00 a Cardona)

El Track: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=471967



Vaig fer una proposició deshonesta per repetir CARDONA-ANDORRA en un sol dia l'ultima setmana d'agost i sembla que hi havia interès, o sigui que potser ja no la faig sol..

Mario.

No hay comentarios:

Publicar un comentario