martes, julio 14, 2009

Intent de Volta a la Mola
12-7-2009


Ja feia dies que em feia gracia fer la volta a la Mola, i aquest diumenge ha sigut el dia escollit.
Vaig descarregar un track que feia bona pinta i nomes calia seguir-ho.

Vam quedar amb el Jose Miguel i el Jordi a les 7:45, però finalment sortíem a les 8:00h.

La ruta es poc transitada amb unes vistes espectaculars de la Mola i del Parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. La veritat es que el recorregut te molt corriol i sender tant de pujada com de baixada. Algun tros toca caminar.

Quan portem uns 35 Kms i arribem a prop de Mura, el Jordi ens comenta que encara falta molt i el seu ritme es massa lent i que prefereix agafar "carretera i manta" (la manta crec que no li va fer falta amb 35º..).
Mario i Josete (El Jordi fa de fotògraf.. i la Mola al darrera)

Continuem el Jose Miguel i jo mateix per un corriol molt divertit amb unes vistes espectaculars que ens deixa a Mura. Sen's ha fet tard, ja que son les 11:45 i encara hem de menjar alguna cosa.

Decidim un plan B ja que a les 14:00 hem de ser a casa i no tenim temps de fer tot el track sencer, per tant la idea es agafar un sender que veiem en el GPS i que ens porta pel dret cap al cim del coll d'estenalles per baixar després per carretera fins a casa.

El sender comença assequible i ciclabe pero ja es veia venir que tants metres de desnivell amb tants pocs kilòmetres seria poc ciclabe. Al final el sender que està molt tancat de vegetació i que no sembla que hi passi gaire gent ni tans sols caminant l'hem de fer pràcticament tot caminant, escepte alguns trossos que si que es podien fer a la bici, però que eren 'durets'. Podem extreure com a nota positiva d'aquest tram que vam tenir unes vistes espectaculars. Jo ja m'estava desesperant ja que tenia les cames com si m'hagués barallat amb tots els gats de la comarca i aquell sender no parava de pujar, fins que finalment arribem al cim, i d'aquí fins a la carretera al coll d'estenalles per baixa fins a Matadepera a tota castanya (amb pique amb algun ciclista de carretera..) per acabar el dia.

De fet tot i no ser la ruta sencera que volíem finalment vam fer la Volta a la Mola (potser millor Volteta a la Mola..).

69 Kms
1.500 desnivell +
(les dos últimes sortides han sigut de 69 Kms... es curiós no?? serà per algun motiu??)


Dimarts entre setmana Castellarnau - Puig de la Creu - Guanta - Castellarnau
14-7-2009


Avui hem sortit amb el José Miguel per rodar una mica i no perdre el nostre nivell.. (si es que podem perdre alguna cosa..).
Hem anat fins al Puig de la Creu d'aquí fins a la zona de tres pins i Guanta, un altre cop cap a Castellar i cap a casa.

Personalment necessito fer kilòmetres per anar guanyant fons que ara es el meu objectiu.

Al final 42 Kms
760 denivell +
Una mitja de 20 kms/h (que per no proporsar-nos córrer no està malament..)

1 comentario:

  1. Ei, què és això d'entrenar entre setmana? jejejeje! Va de conya per desfogar-se una mica, oi?

    Doncs nosaltres la volta a la Mola també la tenim pendent, a veure quan cau!

    ResponderEliminar