martes, noviembre 24, 2009

Cardona --> Montserrat
22/11/2009

!!No hi ha FOTOS per que encara no les he rebut!!

Com cada any aquest diumenge es feia la sortida de Cardona a Montserrat amb la Penya Mundo de Cardona.
Aquest any a diferencia de l'any passat es feia en diumenge i per tant se'm va crear el dubte si ampliar el recorregut des de Montserrat fins a Sabadell, però com part de la gràcia d'aquesta sortida es el dinar que fem a la Vinyanova vaig decidir dinar i tornar un altre vegada cap a Cardona ja amb cotxe.

A la matinada havia plogut, per quan ens trobem a les 7:30 per sort ja ha parat. Per allà apareixen:
El Manel i dos col·legues seus, el Gatget, el David Cots, el Marc, el Pol, el Ramon Figuls, el Pep Barrera, el Leon, el Sergi, el Ramon Colilles i un servidor.

Hi havia molta boira que ens va acompanyar fins a les 11:30 mes o menys però que poc a poc va anar desapareixen quedant un dia solejat.

El Ramon que va anar fent de fotògraf ens va acompanyar fins a Castelltalat, desprès la resta vam continuar fins al lloc a on es para cada any a menjar l'entrepà que portem.
Aquest any però vam tenir una sorpresa. Tot just seiem al terra per començar a 'jalar' els entrepans, sentim un tret i ens reboten restes de perdigons!! Ostia!! ens acaben de disparar...
Doncs si, un CAPULLU de caçador que no sap distingir 13 tius de color verd d'un senglar... I es que el malparit a més de disparar-nos a sobre va voler tenir raó i ens va dir que estàvem molt lluny i que ens possesim més alts (estavem asseguts menjant l'entrepà).
Per desgràcia ja no es la primera vegada que ens dispara un caçador, i a més VOLUNTARIAMENT. Crec que tindrem que començar a tractar aquest tema 'en serio' o qualsevol dia tindrem que lamentar una desgràcia.
Be, ens recuperem i continuem el camí.
Baixem alguna trilaera divertida i continuem fins a trobar-nos amb el Josep Tristany que ens espera una mica més de mig recorregut.
D'aquí ja arribem a unes de les pujades més dures i llargues del recorregut a on el David comença a tirar com un bèstia des de l'inici. Vaig a roda força tros, però la pujada a part de dura en alguns trams es llarga i he de deixar que marxi. Noto que aquests últims dies he estat gos i amb procés de recuperació de cara als reptes que tinc al cap per l'any que be, però el crack està molt fort.
Un cop al cim, apareixen els 'nens' (el Pol i el Sergi) que aquest any han anat de conya i molt forts, desprès el Leon, i poc a poc la resta. Fem un tram puja i baixa que ens deixa a la carretera dels Brucs per fer un tram de 100 mts fins al parking de Can Massana. Allà ens trobem amb el Jordi Arnau i les dones del Josep i del Ramon animant a la carretera.. Parem a saludar i descansar uns minuts. Continuem alternant uns sender i corriols amb pistes que ja ens porten fins al restaurant. Aquests últims Kms son el millor del recorregut.
Un cop allà ens canviem i tenim una sala al restaurant per nosaltres solets. Entre altres vam tenir conya amb les pulseretes que portaven el Gatget i el David que teòricament et fan més flexible i amb més equilibri, el fet es que la va provar practicament tot deu i semblava en alguns casos que funcionava, però en altres com el Ramon Colilles no feies res de res.
Les pulseretes i un article que diu que son una xorrada..

Be la sortida son:
76,3 Kms
1.800 Desnivell positiu

No puc posar el perfil ja que em vaig quedar sense piles al GPS a 3 o 4 Kms del final.

3 comentarios:

  1. Recoi amb el caçador!!

    Quins reptes, quins reptes??? Vinga va canta!

    ResponderEliminar
  2. Potser alguna cosa per etapes..
    Potser algun alter per Cantabria..

    Faré un post amb les opcions per l'any que ve.. i necessitaré la vostra opinió!

    ResponderEliminar
  3. Ei Mario!!!! Déu ni do amb el caçador, si és que ja no es pot ni passsejar tranquil pel bosc, si et descuides et foten un tret! Però lo més fort és que encara vulgui tenir raó...on anirem a parar?
    Jo demà també torno a Montserrat, aquest cop amb la bici de carretera!
    Apa, descansa, recuperat dels refredats i fota-li canya pels teus nous reptes, que aquest any ja has deixat el llistó molt i molt alt!
    Fins aviat!!!

    Mariona BTT

    ResponderEliminar