martes, febrero 23, 2010

Sortida d'estrena amb els maratonians (21-2-2010)

Doncs aquests diumenge havíem quedat per l'estrena oficial de la roba dels maratonians. Per diferents desgràcies al final no hi cam poder ser tots, però així ja tindrem la excusa per fer un altre trobada de cara al bon temps.
La sortida ha estat per Collserola i per una vegada a la vida, els kilòmetres i el desnivell no han tingut cap importància, la idea era trobar-nos tots i fer una volta disfrutant a tope de la companyia i dels corriols de la zona.
No van faltar algunes baixades endureres, corriols tècnics i com no algun que un altre 'pal de duro' per animar el cotarro.
Aquí els maratonians posant per la revista..













Aquí amb l'Armand fent la pose...
Jo vaig estrenar la roba amb més ganes que la resta...
 
I a més gràcies al Beatle tenim video resum de la sortideta...

No se qui es l'enpanat que baixa el corriol al minut 1:33 del vídeo.. Tampoc sembla tan difícil..

jueves, febrero 11, 2010

Anar sumant!

Doncs aprofitant la parada laboral (per collons) he fet algunes sortides entre setmana, no tantes com voldria, però tot suma..

Aquest es el resum dels últims 9 dies

Sabadell-Caldes de Motbui- La Calderina 2009- Sabadell
Vaig quedar amb el Dani (Doo4ever dels maratonians) a Pedrasanta per fer aquesta ruta que ell coneix de conya. La ruta es molt variada i força dura tot i el desnivell ja que hi han força trams molt tècnics tant de pujada com de baixada. També vam trobar molt de fang i això sempre es emprenyador. A mes a la meitat vam travessar un riu ficant els dos peus a l'aigua a 4º i vaig arribar a casa amb els peus glaçats!
Segui el ritme del Dani es sempre un bon entrenament.
Total: 76 Kms - 1950 desnivell+


Palafrugell-Tamariu-Llafranc-Palafrugell
Aprofitant que el José Miguel anava a Palafrugell per temes de feina, vam agafar alguns tracks de la zona. El senyor del temps va anunciar pluja tot el dia, i no es va equivocar, però un cop allà ens va semblar que no plovia tant i que faríem un dels tracks de pocs kilòmetres. Al final vam arribar xops com gats, però la combinació de mar i muntanya va estar força be.
Total: 26 Kms - 700 desnivell+

Sabadell- Sant LLorenç
Aquesta vegada vaig sortir amb el Jordi i vam anar cap a Sant Llorenç a fer una buti i cap a casa.
Total: 52Kms i 1500 desnivell +


Sortides entrenaments per l'Obac
He sortit tres de dies per la zona de Matadepera (fons de la Tartana, Can Torras, Mont Rodó) fent:
Total 30 Kms i 800 desnivell + (per 3 dies o sigui 90Kms i 2.400+)


Sabadell-Monistrol de Calders-Sabadell
Aquesta vegada he sortit sol. He agafat un track i la idea es acumular sortides per guanyar fons i resistència.
L'home del temps ja havia dit que seria dels dies més freds de l'any i que a més faria molt vent. Doncs ho ha encertat. Surto de casa i al Km. 7 al riu de Castellar de cop la bici marxa sola i surto volant com l'Indiana Jones.. Ostia hi havia una clapa de glaç immensa que no he vist. Doncs suposo que era una manera d'avisar-me que el dia seria difícil. El track està força be, però s'han de travessar alguns rius i baixen amb força aigua, o sigui que foto els dos peus dintre del riu!! Un altre dia amb els peus molls a -3º i el puto vent fent de les seves. Pujo per darrera de Sant LLorenç per una carena i el vent comença a bufar fort, però de cop em trobo amb unes pujades a on el fang es comença a enganxar per tot arreu fins que ja no roden les rodes, no gira la cadena.. en fi un desastre. Amb un pal trec tot el fang que puc i surto no se com de les 'putes arenas movedizas'. Finalment arribo mort de fred i amb els peus glaçats a Monistrol. menjo un entrepà calent i faig un talladet i més o menys em recupero. Porto 46 Kms i ara només falta tornar..jejeje. Sorpresa!! Tot el fang que hi havia a la bici ara s'ha quedat com una pedra i el canvi va fatal i la cadena fa un soroll terrible.
Vaig tirant i per sort ja no trobo tant fang, però la cadena va dient: 'que em trenco!, que em trenco! i he d'anar amb molt de compte sense apretar gaire per no quedar-me tirat. Al final arribo a casa com puc ja que torno a tenir les mans i sobretot els peus congelats i per sort la cadena sorprenentment ha aguantat.
Total: 88 Kms i 2.200 desnivell+

Total dels totals:  332 kms i 8.750+

Doncs res a veure si la setmana que ve puc fer algunes sortides un pel més llargues i anar sumant.
 

lunes, febrero 01, 2010

III Gran cursa Serres de Mediona

Aquest diumenge 31 de Gener de 2010 es cel.lebraba a Sant Joan de Mediona una cursa de les 'durilles' molt variada amb tot tipus de camins, senders, trialeres, pistes empedrades.. En fi que un aprenent a maratonià no se la pot perdre per anar agafant nivell per la resta de temporada.

Aquí el perfil.. trenca cames, trenca braços...







63 Kms i uns 1950 de desnivell + acumulat.

He arribat d'hora i m'he anat trobant amb molts coneguts. El Carles, el Pedro i un col·lega seu de Rubí. Després han arribat l'Ada el Santi i el Ruben. Despres el Dani (Doo4ever) i el Ramon (Moixa).

Dani, Ramon, Santi i Ruben
 
El temps ha estat força be, amb estones de sol i altres més enovulades, però res de vent. Al matí estàvem a 1º, però al començar la cursa ja ens ha passat tot el fred.
Escalfen una mica amb el Dani pugem a un cementiri que hi havia a prop un parell de vegades i anem cap a la sortida. Jo ja estic cansat..jejeje i encara no hem sortit... Ja està tothom col-locat  i ens colem com podem cap al davant. Es dona la sortida neutralitzada i aprofitem per avançar una mica més i posar-nos entre les primers places.. S'aparte la poli quan comença la primera pista, la gent posa el turbo. Aguanto com puc el 'tiron' i es separa el grup principal de uns 40 bikes de la resta. Davant el LLibert Mill ja posa un ritme fortissim que segueix el Isra Nuñez i la resta de cracks.. El Dani (Doo4ever) aguanta be i jo poc a poc em vaig quedant. Fins al Km 7 o 8 encara el veia, però de seguida ja desapareix.. Jo vaig al meu ritme i vaig guanyant posicions.
Primera trialera i primera castanya! 1 de 1. El terra es humit, intento esquivar una pedra i en mili segons la roda del davant es clava en un altre pedra que no havia vist. Surto disparat cap a un arbre i em carrego tres o quatre branques. Jo estic be l'únic problema es que mentre m'aixeco i em preparo, em passen com 9 o 10 bikers. Que hi farem, ara tocarà tornar-los a passar...
Continuo i poc a poc torno a guanyar places a les pujades, però ara el problema es que el canvi no para de fer el burro.. quan pujo un pinyó igual no puja o quan el baixo, baixen dos de cop.. es força emprenyador, però baix fent.
Trobem pujades amb força desnivell i altres que es pot anar fent amb el plat mitja, però no m'entra l'ultim pinyó hi he de posar força vegades el plat petit. Així que em passo mitja cursa barallant-me amb el canvi...

Ens trobem amb pistes tant de pujada com de baixa força empedrades que son molt tècniques, també hi ha algun corriol de baixada amb força pendent i tècnic que acabo amb els triceps destrossats.. Corriols de pujada, senders plans, pistes, una mica de fang.. en fi Btt.
No tinc ni idea de la posició a la que vaig, però el tiu que ve darrera meu, va força lluny.. Apreto una mica a l'ultima pujada del dia i cop arribo al cim apreto el canvi per ficar pinyons i sento 'CRASH' i el canvi ja no canvia més.. Ha mort! I per desgracia meva ho ha fet en el pinyó petit.. Em queden uns 5 Kms i en principi son de baixada. No penso en el canvi i em llenço per una pista molt empedrada. Ja es veu el poble, però un cop abaix encara hi ha un tros pla i una petita pujada que en condicions normals no es res de l'altre mon, però sense canvi, m'he de deixar l'anima per poder pujar sobre de la bici.
Finalment ja veig la línia d'arribada i per sort no he perdut massa temps i no perdo cap posició.
Al cap d'uns minuts mentre faig l'entrepà ja apareix el Dani (Doo4ever) que li ha anat de Puta mare. Ha fet 7 de la general i 3 de la seva categoria, o sigui que Podium i Copa!!! Quin CRACK!

Aquí el Podium del Dani (Es el de groc..jejeje)...................................................................................... Escalfant amb el màquina..
         
















Be, no em puc queixar i quedo content ja que si em peta el canvi 5 Kms abans tindria que haver abandonat, però sempre em queda la sensació de que podria haver fet mes..

Al final:
63 Kms
1950 desnivell+
29 classificat General i 15 de la meva categoria (Majors de 34 anys..)
Classificació: http://www.telefonica.net/web2/senglarsmediona/2010-1-31/classificacio.pdf

Al cap d'una estona de estar per allà veig a l'Ada i el Santi que hi arriben, però no em puc quedar gaire estona que es tard i Sabadell està a un hora de camí...