martes, diciembre 23, 2008

Sabadell <-> Rellinars (13/12/2008)

Sortida de Castellarnau amb el Jordi, el Jose Miguel, l'Alex, jo i com a novetat el Pere.
Vam entrar des de Terrassa a la serra de l'Obac amb les fabuloses vistes de la Mola a un costat i de Montserrat a l'altre..

Moments abans jo havia trencat el cable del canvi i sort del Jose Miguel i el Jordi amb una miqueta de 'bricolage' ho vam sol·solucionar... (es a dir que la resta de la ruta la vaig fer amb 4 pinyons), després el Jordi va punxar i va estrenar un pot d'espuma, que per cert va funcionar.. i amb aixó vam arribar a "La pastora" cap a les 11:00h. L'Alex tenia gana així que butifarra 'al canto'.
Despres cap a Rellinars inicialment per un camí que arriva fins al poble, peró com som aventurers (no coneixiem aquella zona i ens guavem pel mapa del Jordi... riu-te dels GPS) vam agafar un corriol molt güapo que anava paralel al riu fins a la carretera gairebe al costat de la població. Des de all'a va sortir una pista que ens va pujar fins a l'urbanització dels Caus.
Desde aquí ja vam enfilar direcció Can Guitard a on ens esperaven les dones i els nens.. per fer una paella!

Finalment: 59 Km 1.600 Desnivell positiu

Salut!

lunes, diciembre 15, 2008

Cardona - Montserrat (6-12-2008)

Be, com cada any (des de fa 3) la penya ciclista Mundo de Cardona feia la sortida de Cardona a Montserrat travessant per camins rurals i corriols les diferents muntanyes que s'interposen entre l'espectacular muntanya i la vila de Cardona.
Sortim al matí cap a les 7:30h des de davant del Bar Avenida, a on aprofito per fer un cafè mentre arriba tothom. Finalment seriem 11 'guerrers'.


No portàvem ni 6 Km's que el Pep ja va punxar la roda..
Reiniciem la marxa i després d'uns Kilòmetres comencem un recorregut que no te unes pujades de gran desnivell, però que va pujant i acumulant desnivell a les nostres cames.
El Jordi també es va apuntar a la moda de les punxades (jo crec que ho va fer per descansar..).
Un altre vegada toca pujar fins arribar a Castelltallat, a on vam veure com algunes pistes rurals ja s'estaven preparant per ser asfaltades, i es que al final no deixaran ni un sol camí sense asfaltar!

No vam para per esmorçar fins al Km 40 (que ja hi havia gana..) al "bar la llosa".
Des de allà aniríem baixant fins a travessar l'eix transversal a prop de Rajadell. Uns Kilòmetres més enllà cap al Km 50 el Manel i el Josep Tristany van fer una mica de trampa i van pujar al Cotxe de la Judit que ens va anar acompanyant alguns trams i ens esperarien al Parking de la Masia de Can Massana al peu de les Agulles de Montserrat.
La resta vam continuar el camí travessant el riu i fent els trams més durs de tot el recorregut per uns camins amb certa pendent i molt empedrats direcció Sant Pau de la Guàrdia. En aquests camins va ser quan el Gatget va conèixer a 'la pajara'..


En arribar a Can Massana es tornarien a apuntar el Josep i el Manel i correríem per la zona de les Agulles de Montserrat fent uns trams molt divertits de corriols i trialeres fins arribar al Restaurant Vinya Nova (el nostre destí) cap a les 15:00h a on trobaríem a les parelles del Josep i del Joan que amablement ens acostarien els cotxes. Allà un bon dinar, riure, i bona companyia. De tornada carregar les bicis als cotxes i cap a Cardona de tornada cap a les 19:00h.
Destacar als 'petits' de la colla que van demostrar que estan molt forts. Molt merit pel Pol amb tan sols 13 anyets..

Finalment, 78 Kms i 2.100 de desnivell (no està malament..)

jueves, diciembre 04, 2008

CARDONA - MONTSERRAT (6/12/2008)

Si no hi ha cap ensurt d'última hora, me'n vaig a fer una ruta amb els meus companys de la Penya Ciclista Mundo de Cardona.

L'inici de la sortida es a Cardona a les 7:30
La ruta es d'uns 73 Kms i uns 2.055 de desnivell positiu.



Sembla interessant, ja us faré la crónica...

Mario.

martes, diciembre 02, 2008

Diumenge 30 de Novembre de 2008

- Concentració 'A rodar per la vida' en homenatge al nostre company Jordi Seriola

Més de 300 ciclistes van pedalar ahir els 2 quilòmetres que van del Parc Industrial del Ripoll de Sabadell al quilòmetre 4 de la carretera B-124 a Castellar. Sota el lema A rodar per la vida, aquesta acció va servir per recordar Jordi Seriola, de 33 anys, que el 8 de novembre va morir en aquest punt atropellat per un conductor que triplicava la taxa d'alcoholèmia. ''El cas va ser cruel'', va explicar un dels amics del ciclista, Ricard Badia, recordant que va morir per la topada entre un cotxe d'un conductor begut amb un altre que circulava amb excés de velocitat.


Homenatge Jordi Seriola "A rodar per la vida" from Santi García on Vimeo.

A rodar !!!