lunes, diciembre 15, 2008

Cardona - Montserrat (6-12-2008)

Be, com cada any (des de fa 3) la penya ciclista Mundo de Cardona feia la sortida de Cardona a Montserrat travessant per camins rurals i corriols les diferents muntanyes que s'interposen entre l'espectacular muntanya i la vila de Cardona.
Sortim al matí cap a les 7:30h des de davant del Bar Avenida, a on aprofito per fer un cafè mentre arriba tothom. Finalment seriem 11 'guerrers'.


No portàvem ni 6 Km's que el Pep ja va punxar la roda..
Reiniciem la marxa i després d'uns Kilòmetres comencem un recorregut que no te unes pujades de gran desnivell, però que va pujant i acumulant desnivell a les nostres cames.
El Jordi també es va apuntar a la moda de les punxades (jo crec que ho va fer per descansar..).
Un altre vegada toca pujar fins arribar a Castelltallat, a on vam veure com algunes pistes rurals ja s'estaven preparant per ser asfaltades, i es que al final no deixaran ni un sol camí sense asfaltar!

No vam para per esmorçar fins al Km 40 (que ja hi havia gana..) al "bar la llosa".
Des de allà aniríem baixant fins a travessar l'eix transversal a prop de Rajadell. Uns Kilòmetres més enllà cap al Km 50 el Manel i el Josep Tristany van fer una mica de trampa i van pujar al Cotxe de la Judit que ens va anar acompanyant alguns trams i ens esperarien al Parking de la Masia de Can Massana al peu de les Agulles de Montserrat.
La resta vam continuar el camí travessant el riu i fent els trams més durs de tot el recorregut per uns camins amb certa pendent i molt empedrats direcció Sant Pau de la Guàrdia. En aquests camins va ser quan el Gatget va conèixer a 'la pajara'..


En arribar a Can Massana es tornarien a apuntar el Josep i el Manel i correríem per la zona de les Agulles de Montserrat fent uns trams molt divertits de corriols i trialeres fins arribar al Restaurant Vinya Nova (el nostre destí) cap a les 15:00h a on trobaríem a les parelles del Josep i del Joan que amablement ens acostarien els cotxes. Allà un bon dinar, riure, i bona companyia. De tornada carregar les bicis als cotxes i cap a Cardona de tornada cap a les 19:00h.
Destacar als 'petits' de la colla que van demostrar que estan molt forts. Molt merit pel Pol amb tan sols 13 anyets..

Finalment, 78 Kms i 2.100 de desnivell (no està malament..)

No hay comentarios:

Publicar un comentario