lunes, febrero 28, 2011

Va, que fa temps que no actualitzo!!!

Doncs aprofito que hi han algunes novetats per actualitzar una mica el blog...

Com que encara busco parella per fer la Transpyr, he quedat amb el Toni, un noi de Sant Cugat que també s'apuntarà en aquesta història i que millor que una sortideta per parlar i veure una mica el nostre estat de forma..

Finalment també va venir el José Miguel. Vam quedar a Sant Quirze i vam anar direcció Sant Sebastià de Montmajor i de tornada un altre vegada cap a Sabadell, pujant abans cap a Matadepera a Can Torres i Mont rodó, per acabar d'arrodonir els Kms.
Al final a mi em va sortir 71 Kms, al Toni li deurien sortir uns 10 o 15 mes ja que encara havia de tornar a Sant Cugat.
La sortida molt be, llàstima que el Toni va tenir una petita avaria i en aquest cas NO mecànica.

No se si va ser el vi amb gasosa del esmorzar, però de cop el Toni va anar a terra i va voler aturar la caiguda amb el dit petit i es clar, no va aguantar el pes.
Després de rumiar que fèiem i d'acostar-nos fins al restaurant per veure si trobàvem algun metge o infermera, el Jose Miguel va pensar que posar-ho a lloc no seria gaire més difícil que adreçar la patilla del canvi, i com qui no vol la cosa,li fot tibada i el dit casi com nou va tornar al seu lloc original.

Més coses...

1 -  Aquest diumenge aniré a córrer la Transmareseme. Ruta que va des de Santa Coloma fins a Pineda de Mar organitzada per la botiga Tomas Domnigo.
Son 85 kms y crec que 2.100+

Aprofito per donar les gràcies al Toni, ja que per la seva desgraciada lesió del dit no podrà anar i m'ha passat el seu dorsal ja que jo vaig fer tard i ja no quedaven places..


2 - Ja estic apuntat a la Transpyr 2011!!! Ara ja no hi han excuses... ara a intentar trobar el temps a on sigui i a entrenar a tope. De moment continuo unes dos o tres setmanes més amb spinnig fent series amb una bici clavada al terra... i els caps de setmana a intentar acumular kms i desnivell.

Au, si torno sencer, ja informaré de com va la Transmaresme.

2 comentarios:

  1. Collons, impresiona la foto del dit! Sort a la Transmaresme i que bé qu t'hagis pogut apuntar a la Transpyr t'encantarà!

    ResponderEliminar
  2. Quina angunia la foto aquesta!!!! no li feia mal??
    Molta sort a la transmaresme!!! segur que serà canyera!!

    ResponderEliminar