miércoles, julio 21, 2010

L'Alternativa!!! La Gran Pedals

LA GRAN PEDALS
Finalment he trobat una alternativa a la BikeTranspirineus molt interessant i a més rodejat d'amics.
Es tracta de la Gran Pedals - 450 Kms i 12.500 +

Parlant l'altre dia amb el Gatget i el David de la Penya Mundo de Cardona em van comentar que volien fer la Pedals d'Occitània i com jo tenia alguns dies lliures abans de les dates que ells havien pensat, doncs els hi vaig proposar fer la Pedals de Foc + La Pedals d'Occitania = Gran Pedals en 7 dies i van acceptar.

Així que el dia 9 d'Agost tirararem cap a Viella per començar aquesta aventurilla. No es una competició com jo havia planificat per aquest estiu, però segur que el David, Ramon i algú altre em faran suar pujant el Triador i altres pujades mítiques d'aquella zona. A més el meu estat de forma encara deixa molt que desitjar o sigui que intentaré gaudir de la bici durant una setmaneta.

SORTIDETA 'PLAYERA'
Aquest dissabte 10/7 havia quedat amb els maratonians per fer una sortideta 'playera'.
Vam quedar al riu direcció Barcelona a l'alçada de la B-20 per començar des de allà un track que ens pujaria per les pujades mítiques de la serralada de la Marina i arribant fins a Vallromanes per tornar a pujar i encarar la baixada corriolera final fins a Premià de Mar. Un cop allà vorejant el Mar vam anar baixant buscant un xiringuito a on vam parar per fer unes birres i un banyet a la platja.
Va estar molt be ja que ens vam trobar amb gent que feia temps que no veia i va ser molt divertit, amb concurs de morenos 'paleta'.
D'aquí ja vorejant la platja direcció Barcelona fins arribar de nou al riu a on junt amb l'Ada i el Santi, el Grey, Pedaleitor i la Raquel (Mussolenca vam pujar riu amunt cap a Sabadell amb 39 graus a la xepa.

Vaig arribar a casa a les 15:15 mort de calor amb 100Kms i 1.300 de desnivell.

martes, julio 06, 2010

Transpirineus SUSPESA!!!

Quina Merda!!!!!
Doncs sembla que ens hem apuntat poquets i es clar doncs no s'arriba a uns mínims per una cursa d'aquestes dimensions.
Hens han enviat un correu a mi i als 37 que ens havíem apuntat per comunicar-nos que no es pot organitzar un event d'aquestes dimensions ja que pel que finalment s'ha vist, no hi ha mercat en aquest pais per aquest tipus d'events i has de marxa a l'estranger per trobar alguna cosa similar.

En fi, per mi es una putada molt gran perquè em feia molta il·lusió participar tot i que sortint d'una lesió no arribava amb bones condicions, però ja ho tenia tit preparat, part de la familia m'acompanyava fins a la sortida a Vielha... Merda!

Ara tinc una setmana de vacances que no coincideixo amb la família i tindré que puc organitzar o amb qui em puc juntar per fer una sortida o cursa alternativa.

Quina merda!!!