jueves, marzo 04, 2010

Camí Moliner - 28-2-2010

Com l'any passat ens va a agradar molt aquesta marxa que surt des de Matadepera, doncs aquest any ens vam decidit a repetir.
Aquesta vegada ens vam apuntar el Jose Miguel, el Jordi, el Joaquin i la seva filla Ana i el Juan Carlos i la seva filla Maribel.
Els pares i els nens se'n van anar a fer la Versió curta d'uns 28 Kms, però amb les seves pujadetes i alguns senders més o menys tècnics.










Com cada any a abans de la sortida coca amb xocolata i te per tothom. Aquest any la sortida es va endarrerir uns 15 minuts ja que es va fer cua per retirar els dorsals.
Aquest any eren 55 kms i uns 1.700 de desnivell. No va ser tan dura com l'any anterior, però hi havia unes pujades per deixar-se el fetge i alguna trialera de pujada que mes d'un encara se'n recorda.

L'avituallament a la meitat de la pedalada es increïble, amb pa amb tomàquet, embotits, coca, donuts, sucs, refrescs, cafè, llet condensada... en fi que ens vam estar ben be uns 25 minuts.jejeje.
La Manduca...














Aquí el Josete i Jo mateix ja a l'arribada















Aquí tot el grupet













El recorregut i l'organització un Notable, no es pot demanar res més ja que estava ben organitzat, el recorregut tot i ser molt "pistero" ha sigut divertit i dur.

A l'arribada, una mica de vermut i la botifarra de rigor, a més dels regalets (samarreta, pa..) i tot per 13 euros. I es que no tot han de ser carreres...

2 comentarios:

  1. Hola! bon blog ! i quines sortides.
    Posat un gadget de "seguidors" per que la gent et pugui seguir !!!
    Un salut desde gava!
    oscar.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Oscarjet.. Intento explicar al blog les meves aventures, sortides, carreres i en general tot de histories del mon de la bici i si a sobre poden interessar o entretenir a algú altre, doncs fantàstic.

    Benvingut!!

    Ara afegiré el gatget.

    ResponderEliminar