jueves, enero 15, 2015

Mode 2015 ON

Doncs ja s’ha acabat el 2014 i toca començar ja a mirar de ple cap al 2015.

En general puc estar content amb la temporada passada. Aquest any passat vaig decidir combinar el running i la bici, mantenir un mínim nivell en els dos àmbits i el que es més important, gaudir i disfrutar de les dues coses i crec que hi vaig aconseguir.Les lesions més o menys m’han respectat (també es una cosa que es treballa, no es nomes un tema de mala sort..) i he pogut fer mes curses que mai, tant de trail com de Bike.

He combinat curses de mitja i llarga distància i he consolidat la distancia marató i marató i mitja en el "mundillo" dels trails. Vaig decidir deixar la possibilitat dels ultres per més endavant... potser aquest any es un bon moment.

Amb la bici, també puc estar content, tot i que potser el repte més important (Pedals de Foc Non Stop) no el vaig poder completar per una malaltia inoportuna principalment, a la resta de curses, he gaudit de la Btt a tope i també de la bici de carretera com a complement per l’entrenament.

Un altra fita que es va quedar ‘incompleta’ i que li tenia moltes ganes va ser la ‘Valles Drac Race’ que combinava un trail de 50 Kms + una marató de Btt de 115Kms. En el Trail em vaig trobar molt ve i vaig poder reservar força de cara a la bici, però per les inclemències del temps es va suspendre. Vaig quedar content, perquè les sensacions van ser molt bones i crec que la bici hagués anat be.. però no es va poder fer. Aquesta està clar que una de les prioritats per aquest 2015.També vaig treure el cap a les duatlons de muntanya , però també el mal temps va suspendre dues de les curses, i al final nomes vaig participar en una prova.

Algunes de les curses:
Bike
     - Noguera Bike Race (90Kms - 2100+)
     - Volcat (85 Kms - 1800)
     - Vola a la Mola (95Kms - 2500+)
     - UltaBike Aventura (115Kms - 3800+)
     - Romanica en BTT (110Kms - 3000+)
     - Pedals de Foc NON STOP( retitat al Km 150 y 4800+)

Trails
    - Marxa Setge Cardona (54Kms - 2300+)
    - Valles Drac Race (51 kms - 2000+)
    - Marató Sant Llorenç Savall (42 Kms - 2400+)
    - La Neorural (28 Kms - 1900+) 
    

I ara al 2015 que? Doncs en principi una temporada similar en aquesta anterior, es a dir que un altre cop correrem a peu i en bici per la muntanya, e intentaré pujar el número de kms a peu. També hauran d’esperar de moment les curses per etapes d’una setmana (tipus Transpyr, Transalp..) perquè amb els dos peques de moment es difícil, però si que intentaré alguna cursa de dues o tres etapes, ja digui en bici a peu o la combinació.La llàstima es que començo l’any amb mal peu, ja que a mitjans de desembre vaig caure amb la Btt i vaig tenir un fort cop a l’esquena. He tingut que fer repòs tots aquests dies i ara que volia intensificar el running, doncs no podrà ser. De moment tindre que fer unes setmanes de bici i començar un altre cop a córrer poc a poc, però esta clar que començar amb un més de ‘paron’..

A veure que tal anirà la cosa, de moment pel 2014 els numerets aproximats han sigut:
-          3.100 Kms de Btt
-          2.000 Kms de RoadBike
-          1100 Kms de Running

Donar les gràcies a Retto.com pel suport que he tingut pels temes Bike, i que espero que per l'any que ve tambè es pugui ampliar al running.