viernes, julio 20, 2012

Premio Retto 2012

Alejandro Valverde, líder del Movistar Team entrega el Premio Retto 2012
durante la jornada de descanso de este Tour 2012 a Diego Ballesteros.
 
 
 Ayer día 17 de Julio, durante la segunda jornada de descanso del Tour 2012
tuvo lugar el acto de entrega del Premio Retto 2012 en el hotel de
concentración del Movistar Team. Alejandro Valverde, líder del equipo, fue
quién entrego el galardón anual de la tienda de ciclismo Retto.com a Diego
Ballesteros, por su espíritu de superación.
   
Joan Castellà director de marketing de Retto.com afirma: "Para todos los que
formamos Retto, hoy es un día muy especial. Este premio nos permite
abstraernos del día a día y dar el reconocimiento necesario a aquellas
personas, este caso Diego, que con sacrificio, superación y grandes sueños
sobrepasan los límites del deporte y nos demuestran que hay otras formas de
vivir encima de una bici." 
 
 
  Ballesteros, sigue su recorrido hacia Londres con su Handbike, le quedan aún
unos 1.100 Km para cumplir su proyecto "Pedalea para la discapacidad". Ayer
se mostraba muy emocionado de recibir el apoyo de todos los corredores del
Movistar Team con quién pudo charlar y compartir unos kilómetros de ruta
juntos. Juanjo Cobo, Rubén Plaza, Rui Costa y Alejandro Valverde se
mostraron muy interesados por el reto de Diego, y tras probar la Handbike
comprobaron el mérito de la hazaña.
 
  
 Esta es la segunda distinción que entrega la conocida tienda de ciclismo
on-line, retto.com. Álvaro Neil, "el biciclown" fue el primer agraciado, a
día de hoy, sigue repartiendo sonrisas en bicicleta por el mundo.  
 
 
 
 
 

lunes, julio 09, 2012

Finishers Transpyr 2012!!!!

Per fi a l'horitzó veiem la platja de la Concha! Ja sóc Finisher! Amb el Xavi em acabat sense grans problemes i amb un temps força bo malgrat les lesions l'aventura que ens ha portat a creuar tot el pirineu. S'ha acabat el patiment pero també la diversió!
Etapa i sortida molt emotiva per mi. També amb molts nervis. Avui no pot fallar res. L'any passat també vaig arribar a Donosti, però sabent que no rebria la satisfacció de ser finalista per culpa de la insolació. Avui, després de la crono, amb el temps parat, ja no notava les tendinitis als dos tendons d'Aquiles, ni la petita rotura fibrilar a la cama. Després de les barcasses, ja era finisher! Amb el Xavi ho hem aconseguit com equip Retto. Ja podem pensar en el següent repte!
Malgrat fos la última etapa, havíem d'estar molt concentrats. Tornaven a ser molt kilómetres amb pujades y trams tècnics, però amb un cansament acumulat de moltíssimes hores en bici, així que qualsevol descuit pot acabar amb el somni. Sense anar més lluny avui em trobat varies persones amb problemes tècnics a la bici a 10 i 5 km de l'arribada... i s'ha d'arribar! La Transpyr no et deixa ni un moment per respirar!
Agrair-vos de tot cor el suport rebut per Facebook, pels vostres comentaris i per seguir la nostra aventura dia a dia! Animeu-vos i cumpliu els vostres reptes! Finisssherrrs!!!

sábado, julio 07, 2012

Transpyr 2012 (Isaba-Elizondo)

Completament dins del pirineu Navarrès. Crec que l'etapa més bonica de totes les que hem fet aquests dies i on hem anat més rapid. La cama quasi ha aguantat tot el trajecte, deuen ser els antiinflamatoris!! En les pujades els hem fos, hem adelantat uns 20 equips. Gairebé tot per pistes forestals.
Clar que després, ja,ja.. com ens entretenim als avituallaments amb la nocilla, ens tornen a passar. Bé, el nostre propòsit és disfrutar de cada moment, de cada paisatge i demà, si es posible, del mar de San Sebastian!
Encara que tots pensem en l'inevitable final, cap etapa ens deixa relaxar. Avui amb una baixada molt tècnica al final. Tot el mon anava amb molt de compte a no caure... el final està massa aprop i tots volem ser-hi. Avui per llocs mítics com Irati o Roncesvalles. Una preciositat.
Espero que demà pogui explicar-hos que ja sóc finisher!! Gracies a tots per seguir l'equip Retto tots aquests dies.

viernes, julio 06, 2012

Transpyr 2012 (Jaca - Isaba)

A les 5 de la matinada la tormenta ens ha despertat a tots, així, l'únic que podies fer era dormir pensant en com arribaríem a Isaba! A l'acabar l'esmorzar, just abans de la habitual sortida a les 8 a tornat a ennegrir. S'ha posposat fins que a les 8:40, go! La etapa, una de les més tècniques de la Transpyr ha quedat impracticable. Molt de fang a tot arreu, sencillament no es podia rodar! L'organització ens ha portat per unes pistes asfaltades durant alguns trams, i cada vegada que tornavem per pistes de terra rodar es tornava imposible. La roda ni es movia, i malgrat la netegessis anava agafant volum i semblava un donut!
Curiosament la cama m'ha respectat en aquests primers trams, però petarà, portem 4 hores i només hem fet 35km. Això sí que és practicar BTT als Pirineus! No podia faltar un día així. Les pujades de terra pronunciades acaben totes amb la bici a l'hombro. El fang es fica per tot arreu i molts pateixen averies, canvis, desviadors... etc. Nosaltres hem salvat la mecànica, pero d'aixecar la bici al coll, ningú se n'ha salvat!
Les baixades es compliquen, les pedres rellisquen molt i em tiren al terra, pero tan a poc a poc que no ha estat res. La recompensa, pensar que Isaba està al final, y que avui ja queda una etapa menys!
#Mario

jueves, julio 05, 2012

Transpyr 2012 (Ainsa - Jaca)

Al comparar aquesta etapa amb les anteriors, tens la sensació que será de transició... pero s'ha d'acabar! i la veritat, es que tot el cos et demana descans. El que el primer dia ho fas sobrat ara ho fas amb moooolta calma! Això sí, sempre surts amb la mateixa iluxió i ganes d'aventura!
La cama continua molt tocada. Això ja no tindrá solució fins que tot acabi. L'objectiu diari es que no empitxori o simplement, aguanti. Així que part de l'èxit de cada etapa els hi dec a les fisioterapeutes que fan un dur treball al finalitzar cada jornada. Avui he aguantat sense molesties els primers trenta km, una zona molt rodadora suau, pero a la que hem hagut de començar a pujar el dolor s'ha intensificat i hem hagut de baixar el ritme, que avui tothom anava molt rapid!
Tot el món, qui més o qui menys té problemes físics a aquestes alçades. Alguns dels equips amb qui hem coincidit están pensant en la retirada... i es que ja portem 41h 23min. sobre de la bici en 5 díes. Això sí, per un dels millors paisatges del món!
La baixada final ha esta molt pedragosa. Un esforç enorme pels braços que han hagut d'aguantar l'enorme vibració de la bici. I sinó, mireu com ens han fet la foto els companys...
Per cert, aquestes últimes etapes incrementem la familia! S'uneix a l'equip un participant que ha quedat orfe per l'abandonament dels seus companys. Per seguretat, no pot continuar sol, o sigui que el farem seguir el nostre ritme. Avui per mala sort, ha punjat a 5km de la meta, novatada! Això ens ha retrassat uns 15 minuts, pero bé... No anem a lluitar per cap posició i no mirem temps, però tenim alguns equips a tocar, veurem com es comporta la cama, si podem pujar el ritme o conformar-me en arribar. Demà serà un dia molt complicat. S'esperen pluges intenses i no sabem que passarà. #Mario

martes, julio 03, 2012

Transpyr 2012 (Pont de Suert - Ainsa)

Etapa preciosa! Divertida i a la vegada plena de records de la pasada edició, on havia de parar a cada volta per treure tot el que tenia a l'estomag. Primera meitat de la Transpyr al sac. I no ha estat fàcil. El cansament comença a notar-se i malgrat estiguem disfrutant molt i l'equip Retto està cada vegada més compenetrar, les molèsties físiques comencen a notar-se, pero la moral està molt alta!
Tres ports de muntanya que ens han portat a través del Turbón i la Peña Montañesa per uns paratges increibles, amb corriols molt tècnics on hem hagut de posar el peu a terra pels precipicis que els vorajaven! No cal anar al límit! ja,ja...
Els últims 30km s'han fet eterns. Crec que més per les ganes de veure la fisio que per res més! El poble d'Ainsa, preciós. De moment tot perfecte. Això sí, ahir vam haver de canviar les pastilles de frens a les 9 de la nit a correcuita! ja no em quedava res! Avui hagués frenat amb les dents al terra!
Avui s'han deixat d'històries i m'han colocat un tape com Déu mana. Fredor i un antiinflamatori per intentar aguantar l'etapa de demà. En principi una jornada de recuperació... ja ho veurem!
-

lunes, julio 02, 2012

Transpyr 2012 La Seu - Pont de Suert

En aquesta etapa fa un any estava per terra. Portava dos dies sense poder digerir res sólid i ja no m'aguantava. Avui puc dir que m'he divertit moltíssim. Hem quedat força per endavant a un ritme molt bo. 29 de 100 aprox. Estic molt content.
El Xavi segueix a un ritme molt bo, no hi ha hagut caigudes, podem menjar en els avituallaments sense problemes, el cul aguanta i millorem el ritme! que més podem demanar? ... a part d'aquests paisatges!
La etapa ha començat molt pesada amb la pujada per carretera llarguíssima, pero després ha estat molt divertida, amb corriols tècnics que la organització ha modificat i afegit aquest any. Comencen els abandonaments per desfalliment, que castiguen els que han volgut forçar la máquina en els primers compasos, i és que encara queda molt fins arribar a Donosti. Hem de guardar el físic.
De fet, en els últims kilómetres he sentit punjades al musle, he afluixat i ara recuperaré amb el fisio i el llit de l'hotel. En total 128km de fortes pujades i baixades que m'han fet molt feliç! Demà altres 100 que ens portaran el Retto Team fins a Ainsa! Ja queda menys!

domingo, julio 01, 2012

Transpyr 2012 - (Camprodón- La Seu)

Avui amb nervis per veure com anava la pluja. L'organització tenía previstes alternatives i punts d'escapada que al final no hem hagut d'utilitzar. La pluja no ha vingut fins al cap d'un parell d'hores de la sortida.
Al final el día ha sortit perfecte, perquè amb aquestes temperatures m'he pogut recuperar bastant de la calor d'ahir. La mecánica tampoc se n'ha resentit. El pitjor la pujada al port de la collada de Toses. 1000 metres de desnivell en 20Km de pujada que s'ha fet molt i molt llarg. Als prats superiors les temperatures oscilaven els 10-12 graus, malgrat no hem perdut l'escalfor corporal. ja,ja.. duiem una bona jaqueta de ciclisme de retto! Després ens hem deixat caure fins l'últim avituallament, on sí ha plugut molt. Ens hem esperat fins que ja em vist que tocava mullar-se. Així que els 8 que ens esperavem hem anat desfilant... fins a la Seu! Aquest any sí que estic disfrutant. Em trobo molt millor físicament i fins i tot baixem en una hora aproximadament els temps del 2011. Malgrat trobo molt més nivell dels altres participants. Demà etapa reina. Però motivats perquè dormirem a un llit!!

TRANSPYR 2012 - ROSES/CAMPRODÓN

Ja hi torno a ser! Altra vegada intentant ser finisher d'una de les rutes més boniques dels Pirineus, travessant Catalunya, Aragó, Navarra i Euskadi per unir dos mars. Torno a ser a la Transpyr 2012. Aquesta vegada amb el Xavi.
Ja hem acabat la primera etapa. L'equip Retto ha culminat amb èxit l'etapa que cubria Roses-Camprodón, avui hem sento...com a casa! A fet molta, molta calor! El Xavi ho ha dut molt bé i jo he patit una mica més. Però em cobert sense problemes els 124km i els 2.200 metres de desnivell positiu que l'organització ens havia preparat.
Després de creuar la porta de Camprodón, només ens queda descansar el millor possible perquè demà ens han anunciat un pronòstic ple de plujes!! Passem d'un extrem a l'altre!
#Mario